Glamping: stijlvol kamperen in safaritenten

Een nieuwe formule voor liefhebbers van het goede en actieve buitenleven, die alleen het allerbeste willen. Verblijf in een luxe ingerichte safaritent op mooie en kleinschalige locaties waar je alle ruimte hebt en waar uitstekende voorzieningen zijn. Je wordt ontvangen door gastvrije en gepassioneerde Nederlandse eigenaren die begrijpen wat je zoekt. Wij selecteerden een aantal bijzondere plekken waar in de nabije omgeving voldoende natuur en vermaak is om van een heerlijke, ongestoorde vakantie te genieten.

In de nog authentieke Marche vind je onze luxe safaritenten op de Agriturismo Sopra e Sotto, een klein kampeerterrein op een heuvel. Uitzicht op glooiende groene heuvels met fraaie dorpjes en stadjes op de toppen of de schaduw van de notenboomgaard. In de verte de zee, of de bergen van de Mt. Sibillini. Prachtige wandel- en fietsomgeving en voor de liefhebbers uitdagende outdooractiviteiten als klimmen en abseilen of bouldering op de muren van een middeleeuws stadje. Heerlijk Italiaans eten in historische stadjes. In de zomer natuurgerichte kinderactiviteiten. Een heerlijke ontdek- en doe-week!

Meer informatie over de safaritenten vind je op de website van SNP.

safaritent-sopra-e-sotto

safaritent-glamping

safaritent-sopra-e-sotto-veranda

Ontdek deze reis:

Een 8-daagse gezinsvakantie in een safaritent in Le Marche. Stijlvol kamperen met gezin in onbekend Italië. Vanaf € 450.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *